Festivals

Vegan is hip!

“Vegan is hip and happening”

Steeds meer mensen ontdekken de plantaardige keuken; Russel Brand, Usher, Nathalie Portman en zelfs de oerhollandse Gordon volgt een plantaardig dieet. Een veganfoodtruck is onmisbaar op een goed evenement. Tante Tofu is er om jouw festivalbezoekers te voorzien van een heerlijke plantaardige maaltijd.

Wil je Tante Tofu op jouw festival? neem dan contact met ons op.

100% plantaardig 

De gerechten van Tante Tofu zijn 100% plantaardig. De producten waarmee wij werken zijn vers en met zorg uitgekozen. De burgers en pulled worden zelf door ons gemaakt op basis van tofu, kikkererwten en tarwe-eiwit. Ze zijn dus niet alleen gruwelijk lekker, maar ook nog eens heel gezond en ze bevatten veel gezonde eiwitten.

Festival Menu 

Brave Burger           

De Brave Burger wordt gemaakt van verse tomaten, tofu, seitan en verschillende kruiden. De burger wordt geserveerd op een broodje met verse groenten en home-made veganaise en ketchup.

Fiesta Burger

De Fiesta burger wordt gemaakt van verse tomaten, tofu, seitan en verschillende kruiden. Om in de feeststemming te komen wordt deze burger geserveerd op een groot broodje met verse groenten, rode ui, sambal, ketchup, veganaise en tortilla chips.

Pulled Plant

Pulled Plant is Tante Tofu’s all-time favourite. Pulled plant wordt gemaakt van kikkererwten, seitan en verschillende kruiden. Het wordt geserveerd  met een shitload aan verse groenten, op een Libanees brood, dat in de volksmond ook wel een wrap wordt genoemd.  Om de smaaksensatie compleet te maken wordt er aan dit rolletje ook nog homemade knoflook-veganaise aan toegevoegd.