Festivals

Vegan is hip!

“Vegan is hip and happening”

Steeds meer mensen ontdekken de plantaardige keuken; Russel Brand, Usher, Nathalie Portman en zelfs de oerhollandse Gordon volgt een plantaardig dieet. Een veganfoodtruck is onmisbaar op een goed evenement. Tante Tofu is er om jouw festivalbezoekers te voorzien van een heerlijke plantaardige maaltijd.

Wil je Tante Tofu op jouw festival? neem dan contact met ons op.

100% plantaardig 

De gerechten van Tante Tofu zijn 100% plantaardig. De producten waarmee wij werken zijn duurzaam, vers en met zorg uitgekozen. De snacks worden zelf door ons gemaakt op basis van soja, kikkererwten en tarwe-eiwit. Ze zijn dus niet alleen gruwelijk lekker, maar ook nog eens heel gezond en duurzaam.

Festival Menu 

Fiesta Burger

De Fiesta burger wordt gemaakt van verse tomaten, tofu, seitan en verschillende kruiden. Om in de feeststemming te komen wordt deze burger geserveerd op een groot broodje met verse groenten, rode ui, sambal, ketchup, veganaise en tortilla chips.

Pulled Plant

Pulled Plant is Tante Tofu’s all-time favourite. Pulled plant wordt gemaakt van kikkererwten, seitan en verschillende kruiden. Het wordt geserveerd  met een shitload aan verse groenten, op een Libanees brood, dat in de volksmond ook wel een wrap wordt genoemd.  Om de smaaksensatie compleet te maken wordt er aan dit rolletje ook nog homemade knoflook-veganaise aan toegevoegd.

Bitterballen

De handgerolde bitterballen doen je terug verlangen naar grootmoederstijd. De bitterballen van Tante Tofu zijn gevuld met een ragout van champignons naar eigen receptuur. Een ware smaaksensatie.

Spicy wings

De spicy sojawings zijn mals van binnen en hebben een super krokant spicy korstje. Ze worden geserveerd met een lekker sausje.

Springrolls

Krokante miniloempia’s gevuld met groenten en tofu. Deze krokante vrienden worden geserveerd met zoete chili saus.

Snackplate

Voor wie niet kan kiezen hebben wij deze bonte verzameling van bitterballen, spicy wings en springrolls. De snackplate wordt geserveerd met drie verschillende  sausjes.